Esther Claravalls Lopez

Esther Claravalls Lopez

mostrar

Josep Ramon Alonso Giral

Josep Ramon Alonso Giral
Imparteix cursos de Promoció turística local i atenció al visitant, Informació turística, Productes i serveis turístics locals, Eines per al guia turístic i Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals.

Llicenciat en Història (UB), Màster en Gestió d'Empreses Turístiques (EAE-UPC), Certificat de Professionalitat com a Formador Ocupacional, Expert en TIC's i Eines 2.0


Tècnic de Turisme i Cultura a l'Administració pública: estudis, esdeveniments i promocions, engegada d'oficines de turisme, fires turístiques, visites guiades, creació de fullets turístics… Formador en Turisme i Cultura. Formador d'Informadors turístics. Formador en Habilitats comunicatives, comunicació 2.0. i Internet per a més grans de 45 anys. Director de Centre cultural. Director de Hotel. Activista cultural i rural.
mostrar

Silvia Areste Mora

Silvia Areste Mora
Imparteix cursos d'Anglès.


Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Lleida. Postgrau en traducció a la Universitat de Barcelona.
Certificat d'italià com a segona llengua (Università degli Studi di Perugia).

Va començar a donar classes el 1999 en l'àmbit privat. Des de llavors, ha treballat en centres
públics i privats i ha ensenyat anglès a alumnes de totes les edats i de diferents nivells.
Ha combinat la tasca de professora d'anglès amb la de traductora, especialment d'italià.

mostrar

Narcís Badosa Sala

Narcís Badosa Sala
Imparteix el Certificat de Professionalitat Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals.

Desenvolupa la seva vida laboral en el triangle cultural, social i educatiu. Els darrers 15 anys ha estat vinculat a la direcció de diferents centres cívics de la ciutat de Girona i en Programes de Desenvolupament Comunitari; col·laborant estretament en la vida associativa a diferents nivells i amb les diverses tipologies d'entitats i realitzant o col·laborant directament en més d'una vintena de projectes socioculturals.


A l'Ajuntament de Salt va realitzar i desenvolupar un Pla de Ciutadania, realitzant-ho des d'un procés participatiu amb més de 340 propostes i 80 entitats participants. A partir del 2011, a banda de coordinar els aspectes programàtics de la xarxa de centres cívics, gestiona un Programa específic de l'Ajuntament de Girona.
mostrar

Damas Basté Garcia

Damas Basté Garcia
Imparteix cursos de Coaching, Lideratge I Treball en Equip.


Llicenciat en Dret i Doctor en Comunicació i Relacions Internacionals. Universitat Ramon Llull. Format en coaching transformacional, Institut Gestalt de Barcelona. Certificat en Myers Briggs Type Indicator (*MBTI). Format en Coaching d'Equips i en Psicologia Positiva en la *University of Pennsylvania, USA. Format en teràpia gestalt, P.N.L. (programació *neurolingüística) i Rebirthing. Certificat en Appreciative Inquiry per la Case Western Reservi University, Cleveland, Ohio, USA. Format en Open Space Technology i Teoria U.

Certificat com a coach PCC per ICF i CPC per ASESCO.

Treballa com a consultor i coach personal i organitzacional a nivell individual, grupal i sistèmic. I com a formador en l'àmbit educatiu i empresarial, en cicles formatius, màsters, formació in company, outdoor training, formació on line i en Programes de Formació en Coaching.

Està especialitzat en la capacitació de persones i equips i en la gestió estratègica del canvi i en el desenvolupament organitzacional.
mostrar

Muntsa Bau Sola

Muntsa Bau Sola
Imparteix cursos de Marketing Digital i Social Media Marketing.

Llicenciada en Biologia. Màster en Marketing i Postgrau en Brand Community Management a La Salle Business School.

CEO i soci a WuWant Marketing & Creativity, Consultora i formadora en Marketing Personal i Coorporatiu. Membre d'INSETUR (Institut Superior de Turisme de la Universitat de Girona). 15 anys d'experiència en direcció de projectes nacionals i internacionals en l'àmbit del desenvolupament de destinacions i establiments turístics. Formadora i coach des de l'any 1990 en diferents àmbits dins les seves competències.
mostrar

Oriol Balsells Camprubí

Oriol Balsells Camprubí
Imparteix cursos de Soldadura SMAW, Soldadura MIG/MAG i Soldadura TIG.

Tècnic en Soldadura i Caldereria i Grau Superior en Construccions Metàl·liques.


Va iniciar la seva experiència professional, des de molt jove, en un taller familiar, on ha realitzat la fabricació i muntatge d'estructures metàl·liques, la realització i muntatge de treballs de serralleria (portes, reixes, escales,...) i la realització de diferents treballs de caldereria i manteniment industrial; com també la pràctica de la forja artística. Ha exercit de docent en diferents cursos de formació contínua i cursos per a professors de la Generalitat.
Actualment és professor de FP a l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca. És coautor de 6 llibres tècnics educatius de soldadura amb l'editorial Marcombo.

mostrar

Laia Berges Bergada

Laia Berges Bergada
Imparteix cursos en l'àmbit de la salut mental i de l'atenció a la diversitat.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Trastorns de l'Espectre Autista per la Universitat de Barcelona. Màster de Formació del Professorat de Secundària en l'Especialitat de Formació Professional: Serveis Socioculturals i a la Comunitat per la Universitat de Barcelona.

Centra la seva experiència laboral com a psicòloga infanto-juvenil i com a formadora de cursos relacionats en el seu àmbit professional. Ha participat en programes de treball europeu i projectes de voluntariat internacional, treballant de forma directa amb col·lectius en risc d'exclusió social i formant a professionals del sector. En l'àmbit educatiu ha treballat en associacions i escoles amb alumnes amb necessitats educatives especials.
mostrar

Daniel Bertolin Gil

Daniel Bertolin Gil
Imparteix cursos de Metrologia, Màquines eines, Manteniment industrial, CNC (Fagor i Fanuc), Autocad, Mastercam, Soldadura Smaw, Soldadura MIG-MAG i TIG, Prevenció de riscos laborals.

Aprenent de SEAT Formació. Formació professional II Màquines eines (1996) i Grau Superior de Producció per Mecanització (2005).

Va iniciar la seva experiència professional com a treballador en una empresa de fabricació de motlles durant 6 anys. Actualment és professor de formació professional a l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca. Des de l'any 2003 fins l'actualitat ha exercit de docent en cursos de formació ocupacional, formació continua, certificats de professionalitat, formació a empreses (ROCA, Gallina Blanca i Carburos Metàlicos), formador de formadors i cursos per a professors de la Generalitat. És coautor de 6 llibres educatius de soldadura amb l'editorial MARCOMBO.
mostrar

Magda Bragós Bardia

Magda Bragós Bardia
Imparteix cursos de Català.

Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona.

Professora de català des de 1995 amb una àmplia experiència en la impartició de cursos al Consorci de Normalització Lingüística, Universitat de Lleida i a l'Escola d'Administració Pública.
mostrar

Javier Caparrós García

Javier Caparrós García
Imparteix cursos de Word, Excel, Access, Powerpoint, certificats per Microsoft, Disseny web, Autoedició, Programació i Retoc fotogràfic.

Grau Superior d'Informàtica.

Centra la seva experiència laboral en la docència, els serveis informàtics, treballant en programació, disseny web i consultoria informàtica d'empreses.
mostrar

Iván Carnicero Moriana

Iván Carnicero Moriana
Imparteix cursos d' habilitats de comunicació, coaching, treball en equip, lideratge, tècniques de venda, marketing i aparadorisme.

Master en Direcció de Comunicació i Relacions Públiques a UB-EAE. Tècnic especialista en marketing i disseny publicitari. Tècnic en gestió administrativa.

Tota una carrera compatibilitzant la formació contínua i ocupacional, amb la gestió de projectes de desenvolupament de recursos humans amb diferents empreses de consultoria. Els seus coneixements sòlids en comunicació i la seva visió holística de les organitzacions li permeten abordar les seves formacions des del vincle de les competències individuals amb les dinàmiques organitzacionals. La seva experiència s'ha forjat treballant amb un ampli espectre de perfils (des de persones en risc d'exclusió social a alts directius) i d'organitzacions (des de micropimes a multinacionals). Fundador de SpeakersLab, escola en oratoria, presentacions i comunicació en públic. Formador col·laborador amb reconegudes entitats del sector formació contínua.
mostrar

Juan Carlos Carrera Moreno

Juan Carlos Carrera Moreno
Imparteix cursos dels Certificats de Professionalitat de Màrqueting i Comunicació, Gestió Comercial de Vendes, Investigació de Mercats, i altres cursos d'àmbit empresarial.


Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Llicenciat en publicitat i relacions públiques. Acreditat per l'ANECA per a l'activitat docent i investigadora.


La seva experiència professional combina la formació amb l'assessorament empresarial i l'assistència a emprenedors en Màrqueting Digital.

Director de Carrera Comunicación, agència que desenvolupa plans de màrqueting digital per a empreses i institucions.

En l'àmbit de la docència, acumula més de 25 anys d'experiència en diverses universitats, organitzacions empresarials, sindicats, ajuntaments, etc.
mostrar

Isabel Dominguez Angulo

Isabel Dominguez Angulo
Imparteix cursos de Metodologia AICLE.

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, postgrau en metodologia AICLE per la Universitat de Vic i màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius per la Universitat de Barcelona. Com a complement de formació de la metodologia AICLE, 90 hores en cursos d'iniciació i aprofundiment organitzats pel Departament d'Ensenyament.

Ha exercit docència durant més de 9 anys per al Departament d'Ensenyament. Durant 3 anys ha impartit formació a professorat en metodologia AICLE per al Departament d'Ensenyament.
mostrar

Clara Drudis Rius

Clara Drudis Rius
Imparteix cursos de Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals, de Dinamització comunitària i participació, i d'Alemany.

Llicenciada en Història de l'art (UB), Màster en museografia didàctica (UBVirtual-IL3) i Màster en gestió cultural (UOC), ha complementat la seva formació amb cursos relacionats amb la gestió d'empreses i el màrqueting. Amb el certificat del nivell C2 d’alemany expedit per la Universitat de Viena, té diverses assignatures del Máster en traducción especializada de las lenguas española y alemana (UIMP-ISTRAD).

Centra la seva experiència en diversos àmbits de la gestió cultural i l'organització d'esdeveniments, i ha traduït diversos textos de l'alemany.
mostrar

Kevin Costello

Kevin Costello
Imparteix cursos d'Anglès.

Llicenciat en Filologia Francesa i Matemàtiques per la Universitat de Manchester, Anglaterra. Postgrau en Ciències de l'Educació de la Universitat d'Exeter, Anglaterra.

Va començar la seva carrera professional a Tarragona l'any 1985, impartint classes d'anglès a nombroses empreses importants de la comarca. De 1998 a 2006 va treballar com a traductor/corrector al Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), on també va impartir cursos de llengua, de tècniques de traducció castellà-anglès, i de presentacions orals. De 2006 a 2013 va ser professor de Traducció i Interpretació a la Universitat James Madison (JMU) dels Estats Units d'Amèrica, on també va impartir cursos de llengua espanyola i de cultura catalana. Va impulsar un programa internacional d'estudis de llengua i cultura amb un conveni entre entre la URV i la JMU.
mostrar

Margarida Delgado Guasch

Margarida Delgado Guasch
Imparteix cursos d'Anglès.

Llicenciada en Història i Història de l'art, Dinamitzadora cultural. Postgrau en gestió cultural. Certificat Proficiency d'Anglès.

Ha treballat en atenció al públic durant més de dotze anys i ha donat classes d'anglès a una àmplia varietat de grups de diferents edats i nivells.
mostrar

Anna Figueras Adell

Anna Figueras Adell
Imparteix cursos de Català.

Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (1988). Títol del nivell superior de català (D) i de correcció i assessorament de textos (K). Formació continuada en l'àmbit lingüisticopedagògic.

Professora de català des del 1991, imparteix classes en centres tant d'àmbit públic (ajuntaments) com privat (escoles i empreses). La seva experiència laboral també inclou l'àmbit de la traducció, l'assessorament lingüístic i la correcció de textos dins el món editorial (1988-2016).
mostrar

Magí Fortuny Poch

Magí Fortuny Poch
Imparteix cursos de xarxes socials, community manager, estratègies de màrqueting 2.0, analítica web i pla de màrqueting digital i eines google.

Llicenciat en Periodisme (UAB) i postgraduat en Guió d'Entreteniment.

Coneix de primera mà -i exerceix- tots els estadis del procés comunicatiu: des de la planificació de l'estratègia (online i offline) fins a la seva execució. La seva faceta 2.0 es complementa amb formació especialitzada per a empreses i persones que vulguin introduir-se o aprofundir coneixements en l'univers de les xarxes socials.
Ha treballat en televisió, ràdio, premsa escrita i premsa digital. El seu últim projecte ha sigut impulsar i coordinar L'Eco de Sant Pere de Ribes. A més, quan creu que va sobrat de creativitat, projecta el seu dubtós enginy a través de benegre.cat (del qual n'és cofundador).

mostrar

Sergi Flamarique Ferrer

Sergi Flamarique Ferrer
Imparteix els cursos del certificat de professionalitat de organització i gestió de magatzems.

Mes de 30 anys d'experiència en el mon empresarial en la logística i la cadena de subministrament, tant a nivell directiu com assessor i consultor independent.
Implantador de solucions logístiques i operatives per a les cadenes de subministrament de les empreses.
Formador i docent en el camp logístic, operatiu i de la cadena de subministrament amb mes de 2.300 hores, tant per empreses com per l'administració pública, de les quals 1.800 hores en certificats de professionalitat de nivell 3, tant el d'Organització i gestió de magatzems i també el d'Organització i gestió del transport, com el de nivell 1, activitats auxiliars de magatzem.

Autor del llibre: "Gestión de operaciones de almacenaje" Editorial Marge Books, 2017; ISBN: 9788416171187.
mostrar

Blanca Arantzaz Frago Torres

Blanca Arantzaz Frago Torres
Imparteix cursos de cuina.
Tècnic especialista en hostaleria. Amplia experiència com a cuinera i cap de cuina en diferents restaurants.
Des de l'any 2002, Professora Tècnica de Formació Professional de Cuina i Pastisseria al Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. Durant aquest anys continua la seva formació amb diversos cursos d'especialització en productes i tècniques culinàries.
mostrar

Margot Fusté Pardo

Margot Fusté Pardo
Imparteix cursos relacionats amb el benestar psicològic i emocional, així com l'atenció a la família .

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona l'any 2006. Màster en Tractament Psicològics i de la Salut. Màster en Psico-Oncologia i Aspectes Psicològics en Cures Pal·liatives. Intervenció amb famílies multi-problemàtiques per la Generalitat de Catalunya. Especialista en Psicoterapia Psicoanalítica Relacional i formada en Psicoteràpia Sistèmica.

Ha treballat al Centre Mèdic Teknon, al gabinet psico-pediàtric GUIA i a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

És psicoterapeuta infanto-juvenil i directora del Centre Psico-Sinèrgia, un centre d'atenció psicològica privada situat a Barcelona i a Granollers. Col·labora amb Càritas Diocesana i Serveis Socials donant atenció psicològica a famílies en risc d'exclusió social. Imparteix tallers i cursos de formació a mares i pares en diferents Centres Educatius. Formadora de professionals en els àmbits de la Salut i l'Educació.
mostrar

Raul Gamez Valencia

Raul Gamez Valencia
Imparteix cursos de Prevenció de Riscos Laborals de: Tècnic de nivell bàsic en PRL segons annex I, recurs preventiu, manipulador i aplicador de biocides d'ús ramader, manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic i qualificat i prevenció de riscos al sector sociosanitari.

Psicòleg en formació a la Universitat de Girona. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Tècnic electromecànic i manteniment d'instal·lacions i línies automatitzades.Tècnic sociosanitari.

Experiència professional i pedagògica des de l'any 2011, realitza cursos d'interès relacionats amb la prevenció de riscos laborals a diferents entitats públiques i privades com la Fundació Paco Puerto, escola de capacitació agrària de l'Empordà, escola forestal de Santa Coloma de Farnés i ajuntaments de tota la comarca.
mostrar

Albert Giménez Serra

Albert Giménez Serra
Imparteix cursos de Català.

Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té nivell superior de Català (Consorci per a la Normalització Lingüística) i Certificat d'Aptitud Pedagògica.

Centra la seva docència en la llengua catalana, que exerceix al Consorci per a la Normalització Lingüística i a diferents empreses i ajuntaments.

mostrar

Robert Girones Margarit

Robert Girones Margarit
Imparteix cursos de Word, Excel, Access i Powerpoint certificats per Microsoft .

Batxillerat. Dedicació exclusiva a la docència des de l'any 1991.

Actualment docent i coordinador de Grup Bages Formadors, empresa de la qual n'és fundador. Imparteix cursos d'ofimàtica, sistemes operatius, Internet i xarxes, i és expert en programari lliure.
mostrar

Ruben Alejandro Giuliano Simon

Ruben Alejandro Giuliano Simon
Imparteix cursos d'Anglès.

Màster en Administració d'empreses per les Universitats de Boston i Brussel·les i Doctor en Ciències Farmacèutiques per la Universitat d'Anvers (Bèlgica).

Experiència laboral en Divisions Internacionals, Recerca de Desenvolupament de Negocis, Comerç i Màrqueting Internacional, Llicències i Planning Estratègic d'empreses europees i americanes. Coach de mànagers i directius en empreses del sector bancari, farmacèutic, laboratoris, transport internacional i Participació en programes "in-company" de formació especialitzada. Col·laboració activa en organitzacions empresarials a EUA, Anglaterra, Bèlgica, Mèxic, Itàlia i Espanya per a l'assoliment d'objectius mitjançant el coaching executiu, assessorament i facilitació del treball de grups. Focalitzat en la millora de la capacitat de gestió dels managers i el seu rendiment.
mostrar

Juan Gómez Font

Juan Gómez Font
Imparteix cursos de Word, Excel, Access i Powerpoint certificats per Microsoft, Comptabilitat financera i Aplicacions informàtiques de gestió.

Graduat Escolar i Tècniques Mercantils i Secretariat.

Dedicació exclusiva a la docència des de l'any 2004. Anteriorment he estat venedor de llibres, administratiu comptable, administrador d'una empresa familiar, peó en un taller d'injecció de plàstic, manteniment d'una piscina coberta i qualitat de l'aigua, pintor i decorador, rehabilitador de façanes. Com podeu veure el concepte reinventar-se no és tan nou com sembla.
mostrar

Elena Gonzalez De La Camara Cayuela

Elena Gonzalez De La Camara Cayuela
Imparteix el certificat de professionalitat "Docència de la formació per a l’ocupació" i Plataformes d’elearning.


És llicenciada en Pedagogia i Geografia i Història per la UB. Postgraduada en orientació professional i laboral i Direcció i Gestió de projectes d'elearning.


Centra la seva experiència laboral combinant la docència amb la consultoria de la formació en totes les seves modalitats i la creació de continguts formatius.
És especialista en e-learning, noves tecnologies, competències 2.0 i metodologies innovadores aplicades a la formació.

mostrar

Rosa Maria Jove Vera

Rosa Maria Jove Vera
Imparteix cursos de CAP formació contínua renovació.

Batxillerat. Professora de formació vial. Auxiliar en tràfic i seguretat viària. Directora d'escoles particulars de conductors.

Directora del Centre de Formació Viaria Autoescola Pardinyes, amb 36 anys d'experiència en el sector. Professora especialitzada en matèria de formació viària; conducció racional, basada en les normes de seguretat i mediambientals; logística i transport per carretera; matèries perilloses; primers auxilis i professora de SIM (recuperació de punts i permís de conduir).
mostrar

Salvador Leon Tortosa

Salvador Leon Tortosa
Imparteix cursos de Certiticat de Profesionalitat de Gestió Comptable i Fiscal per a l'auditoria i altres cursos en l'àmbit econòmic i financer.

Té formació reglada com Pèrit Mercantil, diplomat en Ciències Empresarials, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i màster en Auditoria de comptes.

La seva experiència profesional combina la formació amb l' assessorament de pymes, en la seva creació, adaptació, gestió económica, administrativa comptable i fiscal.
mostrar

Joan Lopez Cobo

Joan Lopez Cobo
Imparteix cursos de Coaching i Resolució de conflictes.

Enginyer en Telecomunicacions. Màster en Coaching Personal i Professional. Màster en Programació Neurolingüística

President - Soci Fundador de l'Asociación Española de Comunicación no Verbal. Gerent de LC Comunicación, treballa com a formador de formadors a diferents institucions públiques com la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Ajuntament de Girona.
mostrar

Xavier López De Pablo

Xavier López De Pablo
Imparteix cursos de Xarxes socials, Community Manager i Posicionament web SEO SEM.

Graduat multimedia per la Universitat Oberta de Catalunya (en curs). Té formació en publicitat digital, disseny gràfic i web i maquetació publicitària.

Experimentat formador i consultor de Social Media Marketing que domina una àmplia gamma de disciplines digitals: Treballa l'estratègia digital, l'assessoria de la marca personal i les vessants principals de la difusió digital com el SEO i el SEM, el inbound marketing, les xarxes socials i la productivitat digital.
És un professional amb una dilatada experiència i un perfil integral que treballa la publicitat, el disseny i la imatge, la comunicació digital, i la promoció on/off de professionals i empreses.
mostrar

Cesar Lopez Sanchez

Cesar Lopez Sanchez
Imparteix Cursos en Programació Neurolinguistica _PNL-, Neurolideratge, Coaching, Intel·ligència Emocional i Lideratge d'Equips.

Llicenciat en Dret, Màster Universitari en RRHH i Consultoria de Processos, Postgrau Universitari en PNL, Màster en Coaching i Lideratge, Practitioner en PNL i Oratòria, Postgrau Universitari en Intel·ligència Emocional (D), Curs Universitari en neurolideratge, Postgrau Universitari en Direcció General.

Centra la seva activitat professional actual en el Coaching amb PNL Personal i Laboral i en la Formació. Amb una experiència professional dilatada i diversa en Advocacia, Direcció en Recursos Humans i Relacions Laborals, Administració i Direcció Financera, Direcció de Serveis jurídics i Consultoria Interna, que li permet tenir una visió sistèmica i profunda de les persones, organitzacions i del lideratge i que el capacita per ajudar a desenvolupar els processos de canvi amb les persones com a protagonistes.
mostrar

Alba Lopez Varas

Alba Lopez Varas
Imparteix cursos de Xarxes Socials.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Especialista en planificació d'estratègies de comunicació online i Community Management per a empreses. Co-directora de Mar de Textos, agència de comunicació especialitzada en l'entorn online.

És formadora de l'EDE (Escola de Direcció d'Empresa) de l'ADEG. També assessora i forma empreses que es volen reciclar i adaptar al món 2.0. Com a periodista, té experiència en ràdio (Catalunya Ràdio), televisió (8TV, TDT Garraf, Media Pro) i premsa corporativa (cap de premsa del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2013, on també ha estat la responsable de l'estratègia online i Social Media Manager).
mostrar

Itas Luque Baños

Itas Luque Baños
Imparteix cursos de Mobilització de pacients, Tècniques de correcció postural, Tècniques de relaxació, Autocura de la persona cuidadora, Nutrició i dietètica, Manipulació d'aliments, Socorrisme i primers auxilis i Prevenció de riscos laborals bàsic des de l'any 2008.

Diplomada en Fisioteràpia i Màster en Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada al Treball. Màster en Nutrició i Dietètica. Grau Superior en Higiene Bucodental.

La seva experiència laboral se centra en la fisioteràpia, en la higiene bucodental i la docència especialitzada en l'àmbit de la sanitat.
mostrar

Carles Marti Millan

Carles Marti Millan
Imparteix cursos de Tècniques de venda.


Consultor i Formador Comercial. Professor en diferents escoles de negocis. Soci Fundador d'MT Artesania en Formació. Especialitzat en Ludoformació i cursant el màster en aquesta especialitat.

Experiència de 30 anys com a formador i acompanyant a persones, equips de treball i organitzacions, en procés de canvi.
Conferenciant en Escoles d'Empresa i Negocis, Associacions Professionals i Empresarials.
Té àmplia experiència com a formador en multinacionals de l'automoció -Seat, VW- Audi, Fasa Renault, Ford Espanya , així com en empreses de l'àmbit sanitari, mútues, comercials, subministres industrials, serveis i hosteleria, entitats privades i públiques i també en companyies asseguradores.

mostrar

Pau Martinell Castanys

Pau Martinell Castanys
Imparteix el Certificat de Professionalitat Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals.

Llicenciat en Filosofia i Màster en Gestió Cultural.

Exerceix de director de centre cívic a l'Ajuntament de Girona des de fa més de 16 anys. Ha compaginat aquestes funcions amb tasques docents en diversos cursos d'educació en el lleure, creativitat i gestió de centres cívics. També ha estat professor associat de la Universitat de UdG del febrer del 2006 fins a l'agost del 2012, impartint classe sobre pedagogia cultural i gestió cultural aplicada als estudis de Pedagogia.
mostrar

Alfons Martinell Sempere

Alfons Martinell Sempere
Imparteix el Certificat de Professionalitat Dinamització, programació i desenvolupament d'accions culturals.

Professor emèrit i Director honorífic de la Càtedra Unesco: "Polítiques Culturals i Cooperació" de la Universitat de Girona. Va ser Director General de Relacions Culturals i Científiques de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional. Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació d'Espanya (2004 -2008). President i fundador de l'Observatori Interarts (1995 - 2004).

Fundador i membre del Laboratori de Recerca i innovació en Cultura i Desenvolupament amb seu a Colòmbia i Espanya. Expert en el camp de la Formació de Gestors Culturals, Cooperació Cultural i Desenvolupament, Polítiques Culturals. Té publicats diferents llibres, articles i treballs en el camp de gestió cultural, polítiques culturals, cultura i desenvolupament, cooperació cultural internacional. Ha impartit docència en diferents Universitats d'Espanya. Europa i Amèrica Llatina i ha dirigit projectes de cooperació cultural en institucions internacionals.
mostrar

María Luisa Menéndez Orcajo

María Luisa Menéndez Orcajo
Imparteix cursos d'Anglès.

Llicenciada en Filologia Anglesa i Màster en Estudis Internacionals per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Traducció Jurídica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Professional independent especialitzada en els serveis d'idiomes treballant com a formadora, traductora i intèrpret d'anglès i francès.
mostrar

Alejandro Matarín Hernández

Alejandro Matarín Hernández
Imparteix cursos de Prevenció de Riscos Laborals i Conducció de Carretons.

Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals i Tècnic Superior en Química Ambiental. Actualment cursant el Grau de Relacions Laborals i Ocupació en la universitat Oberta de Catalunya.

Centra la seva experiència laboral com a tècnic en prevenció de riscos i també dins la docència treballant com a formador especialitzat en l'àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals i la Conducció de Maquinària.
mostrar

Jordi Mitjans Prat

Jordi Mitjans Prat
Imparteix accions formatives del certificat de professionalitat d'Organització i gestió de magatzems i d'Intel·ligència emocional.

Diplomat en Ciències Empresarials. Màster en Gestió i tècniques superiors d'empresa.

Gerent d'empresa d'emmagatzematge i distribució d'alimentació. Responsable i director d'oficina bancària durant deu anys. Actualment assessor d'empreses i formador de diverses disciplines d'empresa a institucions i acadèmies de formació.
mostrar

Meritxell Montserrat Casanovas

Meritxell Montserrat Casanovas
Imparteix cursos de Conducció de Carretons, Prevenció de riscos laborals bàsic, Atmosferes explosives (ATX) i de Maneig pràctic d'extintors.

Grau en Prevenció i Seguretat Integral a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada al Treball. Màster en Administració i Direcció d'Empreses.

Té tretze anys d'experiència en l'àmbit de la Prevenció de riscos laborals, Directora i Tècnica superior al servei de prevenció aliè Alerta Prevenció S.L., Directora i formadora d'Alerta Formació, S.L.
mostrar

Félix Mora Serarols

Félix Mora Serarols
Imparteix cursos de Microsoft Office Specialitst (MOS), Seguretat industrial i Projectes.

Té formació d'Enginyer Tècnic Industrial i Màster en Formació del Professorat.

La seva experiència professional, fins a l'any 2009, compatibilitza tasques d'enginyer-consultor, director tècnic enginyeria, director industrial de reciclatge, responsable de medi ambient en una indústria paperera i cap de taller mecànic.
A partir d'aquest any, comença la seva experiència docent com a professor d'ensenyament secundari i formació professional: automoció, disseny, fusta i tecnologia.
Aplica la seva àmplia i transversal experiència en enginyeria de processos i en el món empresarial a la seva nova etapa docent, fent servir mètodes docents innovadors, aplicacions informàtiques reals i gestió de projectes.
mostrar

Raquel Moron Quesada

Raquel Moron Quesada
Imparteix cursos d' Animació sociocultural.

Llicenciada en Dret, Postgrau en Reinserció Laboral, Màster en Criminologia. Educadora social col·legiada per CEESIB i Curs d'Aptitud Pedagògica (CAP) per l'Universitat Central de Barcelona. Monitora i Directora de Lleure. Estudis en Belles Arts i Dansa Contemporànea.

Actualment és artista visual i activista cultural. Especialitzada en Projectes Artístics Comunitaris, projectes que desenvolupa amb diferents col·lectius a través de l'entitat ART-CREA, de la qual és responsable i promotora. Directora artística del Festival d'art contemporani inund'ART que es realitza a Girona des de fa 11 anys. Entre els seus projectes ha guanyat el premi d'Innovació Pedagògia pel CNJ i té publicacions en diferents llibres i diaris, com "Art i transformació social" per la Fundació Bofill. Ha estat promotora de la xarxa ARTIBARRI que aglutina diferents entitats relacionades amb projectes d'animació sociocultural. Promotora de diferents jornades, intercanvis internacionals i conferenciant de projectes artístics pel canvi social.
mostrar

Elena Mur Dominguez

Elena Mur Dominguez
Imparteix cursos d' Atenció al client en català/castellà i anglès, Coaching, Resolució de conflictes, Mediació i Justícia Transicional.


Doctora en Història - Universitat Pompeu Fabra. Llicenciada en Humanitats - Universitat Pompeu Fabra. Llicenciada en Dret - Universitat de Barcelona. Certificat d'Aptitud Pedagògica- Universitat de Barcelona. Postgrau en Dret de Família- IDEC, Universitat Pompeu Fabra. Diploma d'iniciació a l'ensenyament de l'Espanyol com a Llengua Estrangera (ELE)- Universitat Pompeu Fabra. Advocada col·legiada.

La seva experiència laboral es situa principalment en l'àmbit de la formació ocupacional, contínua, d'empresa, professional i universitària. Amb més de 13 anys d'experiència com a docent en tots aquests àmbits, ha treballat amb diferents empreses, ajuntaments, Universitats nacionals i estrangeres i ONG's impartint matèries ben diverses, però centrant-se, especialment, en l'àmbit de l'Atenció al Client i el coaching. Tanmateix, ha col·laborat com a consultora en la gestió de projectes socials a diverses organitzacions sense afany de lucre, tant a Espanya com a Hondures.

mostrar

Montserrat Navarro Vilar

Montserrat Navarro Vilar
Imparteix cursos d'Anglès.

Proficiency of English, certificat per la Universitat de Cambridge.

Gerent i formadora d'ABC Idiomes. Compagina la seva feina de professora amb tasques de traducció. Ha traduït diferents tipus de documents i ha cololaborat en la traducció de llibres i documentals.
mostrar

Maria Porta Porta

Maria Porta Porta
Imparteix cursos de Logística, Aprovisionament, Organització i gestió de magatzems i Gestió Administrativa del Comerç Internacional.

Enginyera Tècnica Industrial, especialitat en Química Industrial i Control de Processos. Mestra d'Ensenyament Primari. Tècnica de Comerç Internacional homologada per ACCIÓ 10. Certificat de professionalitat de Docència de la formació professional per a l'ocupació.

Posseeix àmplia formació tècnica però el seu treball ha estat gairebé sempre orientat al comerç internacional, amb molts anys d'experiència en aquest sector. Compagina la consultoria d'internacionalització per a l'expansió internacional d'empreses amb la formació. Imparteix cursos en empreses, centres de formació ocupacional i organismes oficials. També realitza treballs de programació i confecció d'exercicis per diferents entitats dedicades a la formació.
mostrar

Oscar Rando Rodriguez

Oscar Rando Rodriguez
Imparteix cursos de Prevenció de riscos laborals.

Tècnic en Animació sociocultural i Educador social col·legiat. MBA a AEDE Business School i programes de lideratge i gestió d'entitats no lucratives a ESADE Business School. Certificat de professionalitat com a Formador Ocupacional, Tècnic Intermig en Prevenció de riscos laborals i expert en temes ambientals.

Centra la seva experiència laboral en la gestió d'entitats del tercer sector, en la creació d'empreses socials i responsables i com a formador, aplicant els seus coneixements i experiència laboral al seu treball docent. Expert conferenciant i formador, participa anualment en diferents conferencies i espais de formació sobre Prevenció de riscos laborals, Responsabilitat social corporativa, Canvi climàtic, Relacions laborals i Gestió i finançament d'entitats no lucratives.
mostrar

Miquel Reverte Lorenzo

Miquel Reverte Lorenzo
Imparteix cursos en l'àmbit de la Seguretat i Higiene Alimentària i del de la Nutrició, Dietètica i Alimentació.

Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Màster en Prevenció de riscos laborals, especialitats en Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i en Ergonomia i Psicosociologia Aplicada per la Universitat de Girona. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic. Curs d'Aptitud Pedagògica.

Desenvolupa la seva activitat laboral en els àmbits de la consultoria en seguretat alimentària i salut ambiental a Inocus, empresa de la qual és cofundador i director executiu, i assessorament en nutrició i dietètica a empreses, col·lectivitats i particulars.
mostrar

Rosanna Riu Calvo

Rosanna Riu Calvo
Imparteix cursos de gestió del canvi, intel·ligencia emocional i coaching.

Llicenciada en Sociologia per la UAB, amb Certificat Aptitud Pedagògica Formació de Formadors a la UPC. Formació en coaching personal i corporatiu acreditada per Asesco, amb certificació com a coach per la ICF (ACC) i Licensed Practitioner en Programació Neuro-Lingüística per NLP per The Society of NLP. Formació complementaria en gestió per competències.

Experiència professional en àmbit formatiu a la Generalitat de Catalunya i Fundació Paco Puerto, on ha desenvolupat també tasques de coordinadora i tècnica d’orientació, especialista en motivació i gestió del canvi. Actualment treballa com a formadora/coach personal i d’equips en àmbit educatiu, familiar i de trajectòria professional.
mostrar

Noelia Rivas Ridruejo

Noelia Rivas Ridruejo
Imparteix cursos de Disseny Gràfic, Web, Màrqueting Digital i Community Manager.

Llicenciada en Belles Arts, Màster en Màrqueting Digital i Màster en formació al professorat. Vuit anys d'experiència com a dissenyadora gràfica-Web i especialista en màrqueting digital. Actualment treballa com a freelance al seu projecte seosve.com

La seva experiència laboral es centra en gestionar projectes de disseny de bàners, Newsletter, webs, logotips i fins i tot projectes per a impressió. SEO, SEM, Estratègies de mètrica Online, Gestió de projectes Online.
mostrar

Jose Antonio Romero Sanchez

Jose Antonio Romero Sanchez
Imparteix cursos de Word, Excel, Access, Powerpoint, certificats per Microsoft, Disseny de pàgines web i Disseny gràfic.

Cicle formatiu de grau superior en Informàtica de gestió.

Formador amb més de vint anys d'experiència en docència, amb amplis coneixements en informàtica, pàgines web, programació i xarxes socials.
mostrar

Esther Sabio Collado

Esther Sabio Collado
Imparteix el Certificat de Professionalitat de Gestió Ambiental.


Doctora (Cum Laude) en Educació Ambiental i DEA en Didàctica de les Ciències Experimentals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster universitari en Prevenció de Riscos Laborals (Seguretat en el Treball) per la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) per la Universitat Politècnica de València. Tècnic en Control de Qualitat (normes ISO). Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Miguel Hernández d'Elx.


Professora del Màster de Gestió Ambiental de la UJI i dels Certificats de professionalitat de Gestió Ambiental i d'Interpretació i Educació ambiental a Barcelona i a Castelló. Ha treballat com a responsable i tècnic de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals a indústries del sector químic. Aporta una ampla experiència docent en cursos de formació ocupacional de llarga durada.

mostrar

Antonio Fco Sanchez Rodriguez

Antonio Fco Sanchez Rodriguez
Imparteix cursos de Word, Excel, Access, Powerpoint, certificats per Microsoft, Noves tecnologies aplicades a la classe, Disseny gràfic i Disseny de planes web.

Enginyer Informàtic per l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Certificat d'Aptitud Pedagògica a l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Centra la seva experiència laboral en l'àrea informàtica, treballant com a docent especialitzat en l'àmbit de la formació contínua, formació ocupacional, formació reglada i activitats extraescolars.
mostrar

Francesc Sedo Capdevila

Francesc Sedo Capdevila
Imparteix cursos de Comunicació, Coaching, Intel·ligència Emocional, PNL i Formació de Formadors.

Màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona), Màster Practitioner en PNL (Institut Gestalt), Formador de Formadors en Educació Emocional (Fundació per a l'Educació Emocional) i Llicenciat en Química (Universitat de Barcelona).

Centra la seva experiència laboral en el desenvolupament de les habilitats socioemocionals i comunicatives d'equips i persones, treballant com a formador especialitzat en l'àmbit de l'empresa, l'educació, la família i la persona. Col·labora amb centres educatius com La Salle, Escola Joan Pelegrí, Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya; ajuntaments com el de Barcelona, Les Masies de Voltregà, Vilassar de Dalt i empreses de Consultoria i Formació.
mostrar

Mónica Vázquez Selma

Mónica Vázquez Selma
Imparteix cursos d'atenció a la diversitat, mediació, intervenció socioeducativa, treball amb famílies i persones amb necessitats educatives especials.

Diplomada en Treball social, màster en teràpia familiar, mediació familiar i coach. Directora de l'Institut Sitges de pedagogia, psicologia i coaching. Formadora a la Fundacio Pere Tarres, DINCAT (federació de persones amb discapacitat) i IMEB
(Institut Municipal d'Eucació de Barcelona). Responsable del Servei d'atenció a famílies de FCSD.

Col·laboradora externa amb entitats Internacionales de Brasil, El Salvador i Equador.

La seva experiència professional se centra en el treball amb famílies, atenció a la diversitat, estratègies socioeducatives i en la resolució de conflictes, així com l'acompanyament com a terapeuta i coach life i familiar.
mostrar

Teresa Lourdes Vila Roura

Teresa Lourdes Vila Roura
Imparteix cursos de Llengua de Signes Catalana.

Professora titulada per la FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya) i la Universitat de Girona. A més, compta amb certificats de nivells de LSC expedits per Llesig, certificat de prevenció de riscos laborals expedit per la FESOCA i de primers auxilis expedit per Creu Roja.


Amb més de 20 anys d'experiència professional, centra la seva experiència laboral en l'ensenyament de Llengua de Signes a persones oïdores. Des de 1994 des de l'Associació Gironina de Sords a diversos punts del territori i amb tot tipus d'alumnat. També els compta amb experiència com a formadora en cursos específics tals com: Mossos d'Esquadra, Policia Local, Institut Nacional de la Seguretat Social, cursos per a pares amb fills amb discapacitat cognitives. Ha impartit cursos esporàdic en Universitats i ha col·laborat en diferents projectes relacionats amb la Llengua de Signes, la seva normalització, difusió i ensenyament, tant a nivell local, català, espanyol com internacional.
mostrar